dijous, 22 de setembre de 2011

Però...Què és la Nit del còmic?!LA NIT DEL CÒMIC va néixer l'any passat com un esdeveniment adreçat a projectar públicament el guanyador del Premi Internacional de Còmic Ciutat de Badalona-Caixa Laietana. El caràcter independent i artístic del concurs el vol convertir en un estímul per a la creació de còmic en format tira, a la recerca de noves potencialitats narratives i estètiques.
En el transcurs de la vetllada, donem a conèixer el guanyador i li fem entrega del premi de 3.000 euros.

Però LA NIT DEL CÒMIC no és només això. També recordem i agraïm a ciutadans destacats de la nostra societat, el suport que han donat a aquest mitjà d'expressió amb el PREMI NAUTILUS DEL CÒMIC, simbolitzat amb una magnífica escultura d'Oriol Rius. L'any passat varem voler reconèixer els mèrits del dissenyador de moda Lluís Juste de Nin. El nom del personatge d'aquest any, l'anunciarem ben aviat.

LA NIT DEL CÒMIC encara vol ser més. Una finestra oberta perquè d'arreu puguin comprovar la increïble vitalitat creativa i associativa de Badalona. Per això, en el transcurs de la vetllada alguns d'aquests creadors ens ensenyaran allò que fan.

Farem d'aquesta NIT DEL CÒMIC una vetllada molt especial, perquè anirà dedicada a la memòria i obra del gran autor de còmics badaloní, Enric Sió.

La NIT DEL CÒMIC 2011, tindrà lloc el proper 23 de novembre al Teatre Principal de Badalona de 20:30h a 21:30h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada